Over ons

Q Over ons

STERQT is specialist op het gebied van werving & selectie, slim organiseren en ontwikkeling van medewerkers.
De Recruiters en Trainers van STERQT hebben een bewezen track record in het oplossen van personeels-en organisatie vraagstukken binnen kleine, middelgrote en grote organisaties in midden en noord Nederland. Zowel het werven als het behouden en ontwikkelen van medewerkers zijn één van de grootste uitdagingen voor organisaties. Wij van STERQT zijn hierin jouw ontwikkelpartner.                                                                                                                                                                                                                                 

Q René Tissingh 

Net als de beweging binnen organisaties, geniet ik van de beweging die elke levensfase heeft en dat in al haar uitdagingen, inzichten en typische geluks/leer momenten. 1979 is mijn geboortejaar en ben sportief in het typische boeren Drentse landschap opgegroeid.

Vitaliteit, groei en compassie zijn mijn kernwaarden. Ze helpen me keuzes maken en zijn mijn voedingsbronnen en drijfveren in mijn leef/werkstijl.

Mijn leerweg ben ik begonnen via L.T.S naar VMBO en heb inmiddels o.a HEAO bedrijfskunde, NLP trainerschap en Lean Master behaald.

Ik geniet meest als er plannen naar realisatie gebracht worden en intrinsieke groei is. 

In afgelopen 20 jaar heb ik voor gerenommeerde vooral technisch dienstverlenende bedrijven procesgericht verbeterprojecten -programma’s mogen begeleiden.  Mede dankzij mijn praktische naar theoretische leerweg, ben en voel ik me verbonden aan pure samenwerkingen met denkers en doeners en ik geniet van onverwacht mooie resultaten en relaties.

PHOTO-2020-02-24-11-03-49 RT
Q Trainer