Dienstverlening

Q Onze dienstverlening

Met onze neus voor talent, kennis van zaken en een sterk netwerk hebben wij maar één doel: het beste talent matchen met jouw organisatie. Waarom je deze taak met een gerust hart aan ons toe kunt vertrouwen? Wij zijn ervaren specialisten op het gebied van werving en selectie. Onze focus ligt op jouw personeelsvraagstuk of het nu om een vaste of tijdelijke baan gaat.

 

Q Tijdelijk personeel

STERQT werft ook het beste talent voor tijdelijke opdrachten. Samen met jou maken we een profielschets van de ideale kandidaat. Aan de hand van dit functieprofiel gaan wij searchen naar de geschikte kandidaat binnen de afgesproken tijd. Hebben we de kandidaat gevonden? Mooi! Dan kan hij of zij meteen bij jouw organisatie aan de slag. Wij zorgen voor de loonadministratie, aanmelding bij instanties en verzorging van de afdrachten. 

Q Interim opdracht

Behalve vast en tijdelijk personeel werft STERQT ook het beste talent voor interim opdrachten. Een klus die meteen opgepakt moet worden? Onze professionals staan meteen voor je klaar! Bij STERQT kan je ook aankloppen als je tijdelijk gebruik wilt maken van iemands skills en expertise. Of bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte en zwangerschapsverlof. Wel zo gemakkelijk als je niet veel tijd hebt maar wel de beste kandidaat voor de job zoekt!

Zoek je een interim recruiter? Klik dan hier voor meer informatie.